Disclaimer


De informatie op de onu.org.gt website is alleen bedoeld als richtlijn en kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of verwijderd. Het mag in geen geval worden opgevat als een medische diagnose of aanbeveling. Voor een juiste diagnose en behandeling is het van cruciaal belang om een huisarts of specialist te raadplegen.

Het wordt ten zeerste aangeraden om het advies van een betrouwbare arts of medische professional in te winnen voor twijfels of vragen met betrekking tot het gebruik van voedingssupplementen, geneesmiddelen of medische hulpmiddelen. Hoewel de informatie op de website gebaseerd is op zorgvuldige studies en betrouwbare bronnen, kan niet gegarandeerd worden dat de informatie allesomvattend of volledig accuraat is.

De eigenaren, redacteuren en auteurs van de site zijn niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan door misbruik van de informatie op de site. Het is essentieel om te begrijpen dat de verstrekte informatie alleen voor informatieve doeleinden is en geen vervanging is voor directe interactie met een arts. Voor een specifieke en juiste diagnose en behandeling is het essentieel om een gekwalificeerde arts te raadplegen.